חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לביבות כרישה וטלה

1 ק"ג כרישה נקייה קצוצה בינוני גס

½ ק"ג בשר כתף טלה קצוצה דק או טחונה דק פעם אחת

פלפל שחור

כפית גרעוני כוזברה

מלח ים גס

קורט מוסקט

קורט קל

2 פרוסות פירורי לחם ביתיים

שמן זית

מתכון מאת:

מנקים את הכרישה וקוצצים אותה בינוני גס. חולטים במים רותחים מומלחים כ 10 דק' עד שהכרישה מתרככת. מסננים במסננת ומניחים להתקרר לטמפ' החדר. קוצצים את בשר כתף טלה בסכין חדה דקה. כותשים את התבלינים במכתש. מערבבים את הכרישה החלוטה והבשר הקצוץ. מתבלים בתערובת התבלינים שהכנתם ויוצרים לביבות עגולות. מצפים בפירורי לחם אמיתיים, מטגנים בשמן זית במחבת רחבה עד שמזהיב ומגישים מייד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.