חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לביבות כרישה וטלה

1 ק"ג כרישה נקייה קצוצה בינוני גס

½ ק"ג בשר כתף טלה קצוצה דק או טחונה דק פעם אחת

פלפל שחור

כפית גרעוני כוזברה

מלח ים גס

קורט מוסקט

קורט קל

2 פרוסות פירורי לחם ביתיים

שמן זית

מתכון מאת:

מנקים את הכרישה וקוצצים אותה בינוני גס. חולטים במים רותחים מומלחים כ 10 דק' עד שהכרישה מתרככת. מסננים במסננת ומניחים להתקרר לטמפ' החדר. קוצצים את בשר כתף טלה בסכין חדה דקה. כותשים את התבלינים במכתש. מערבבים את הכרישה החלוטה והבשר הקצוץ. מתבלים בתערובת התבלינים שהכנתם ויוצרים לביבות עגולות. מצפים בפירורי לחם אמיתיים, מטגנים בשמן זית במחבת רחבה עד שמזהיב ומגישים מייד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017