חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טלה חיטה ירוקה ומנגולד

½ קילו חיטה ירוקה נקייה ומבוררת

2 בצלים בינוניים קצוצים דק

½ קילו בשר טלה קצוץ לקוביות (ירך טלה)

אגודת עלי מנגולד קצוצים דק (בלי הגבעול הלבן)

3 כפות שמיר קצוץ

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

½ כוס שמן זית

פלפל אנגלי טחון דק

מלח-ים גס ופלפל שחור גרוס טרי

מים מינרליים

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מטגנים את הבצלים הקצוצים בשמן-זית, בסיר רחב במשך כמה דקות, על אש נמוכה. מוציאים את הבצלים מהסיר, ומטגנים בתוכו את קוביות ירך-הטלה במשך כמה דקות, רק כדי "לסגור" אותו מכל צדדיו. מוסיפים את החיטה הירוקה, וממשיכים בטיגון דקה-שתיים. מתבלים במלח, בפלפל שחור ובפלפל אנגלי. מציפים במים.

מוסיפים את המנגולד הקצוץ, מביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שנוצר, ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כשעה-שעה וחצי, או עד שהטלה רך והחיטה גם כן. מסירים מהאש. מוסיפים את השמיר והפטרוזיליה, ומערבבים בעדינות. מתקנים מלח ופלפל, ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017