חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טלה חיטה ירוקה ומנגולד

½ קילו חיטה ירוקה נקייה ומבוררת

2 בצלים בינוניים קצוצים דק

½ קילו בשר טלה קצוץ לקוביות (ירך טלה)

אגודת עלי מנגולד קצוצים דק (בלי הגבעול הלבן)

3 כפות שמיר קצוץ

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

½ כוס שמן זית

פלפל אנגלי טחון דק

מלח-ים גס ופלפל שחור גרוס טרי

מים מינרליים

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מטגנים את הבצלים הקצוצים בשמן-זית, בסיר רחב במשך כמה דקות, על אש נמוכה. מוציאים את הבצלים מהסיר, ומטגנים בתוכו את קוביות ירך-הטלה במשך כמה דקות, רק כדי "לסגור" אותו מכל צדדיו. מוסיפים את החיטה הירוקה, וממשיכים בטיגון דקה-שתיים. מתבלים במלח, בפלפל שחור ובפלפל אנגלי. מציפים במים.

מוסיפים את המנגולד הקצוץ, מביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שנוצר, ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כשעה-שעה וחצי, או עד שהטלה רך והחיטה גם כן. מסירים מהאש. מוסיפים את השמיר והפטרוזיליה, ומערבבים בעדינות. מתקנים מלח ופלפל, ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.