חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טלה בלימון - מהמטבח הלבנוני

רגל טלה 2 עד 2.5 ק"ג

4-5 שיני שום חתוכות לאורך

⅓  כוס מיץ לימון

שמן זית 

כוס מים חמים

מלח ופלפל טחון טרי

אורגנו טרי

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מנגבים את הבשר בעזרת סכין קטנה, נוקבים נקבים ומחדירים את השום. מחממים תנור ל-180 מעלות. משפשפים את הרגל מיץ הלימון ומתבלים מניחים בתבנית אפייה. צולים שעה, שופכים את השומן מהתבנית ומוסיפים את המים החמים. מורחים את הבשר בשמן הזית (או בחמאה) וצולים עוד כשעה וחצי.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.