חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טלה בלימון - מהמטבח הלבנוני

רגל טלה 2 עד 2.5 ק"ג

4-5 שיני שום חתוכות לאורך

⅓  כוס מיץ לימון

שמן זית 

כוס מים חמים

מלח ופלפל טחון טרי

אורגנו טרי

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מנגבים את הבשר בעזרת סכין קטנה, נוקבים נקבים ומחדירים את השום. מחממים תנור ל-180 מעלות. משפשפים את הרגל מיץ הלימון ומתבלים מניחים בתבנית אפייה. צולים שעה, שופכים את השומן מהתבנית ומוסיפים את המים החמים. מורחים את הבשר בשמן הזית (או בחמאה) וצולים עוד כשעה וחצי.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017