חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טלה בכמהין

 1 קילו צלעות-טלה יפות, קטנות ונקיות

1 קילו כמהין שטופות וקליפות

4 שאלוטס קלופים וחצויים

קורט גרעיני כמון

קורט זירעוני קימל

⅓ כוס שמן זית עדין

פלפל ל בן גרוס גס

קורט הל ירוק טחון טרי

מלח-ים גס

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מתבלים את הצלעות בפלפל לבן ו"סוגרים" בתוך סיר נחושת גדול עם שמן-זית חם. מוסיפים את השאלוטס והכמהין השלמים והקלופים. בוזקים את הכמון, הקימל וההל. מוסיפים מעט מים. מ מליחים לפי הטעם, ומבשלים על אש קטנה כ-½ שעה. מסירים מהאש, מוסיפים מעט יוגורט כבשים (לא חמוץ!), מנענעים את הסיר ומגישים מיד. למות מתענוג.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.