חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טלה בכמהין

 1 קילו צלעות-טלה יפות, קטנות ונקיות

1 קילו כמהין שטופות וקליפות

4 שאלוטס קלופים וחצויים

קורט גרעיני כמון

קורט זירעוני קימל

⅓ כוס שמן זית עדין

פלפל ל בן גרוס גס

קורט הל ירוק טחון טרי

מלח-ים גס

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מתבלים את הצלעות בפלפל לבן ו"סוגרים" בתוך סיר נחושת גדול עם שמן-זית חם. מוסיפים את השאלוטס והכמהין השלמים והקלופים. בוזקים את הכמון, הקימל וההל. מוסיפים מעט מים. מ מליחים לפי הטעם, ומבשלים על אש קטנה כ-½ שעה. מסירים מהאש, מוסיפים מעט יוגורט כבשים (לא חמוץ!), מנענעים את הסיר ומגישים מיד. למות מתענוג.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017