חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בצל ממולא

6-7 בצלים

600 גרם בשר טלה עם שומן

1 כף בהרט לבנוני

מלח ים גס

1 כוס אורז עגול חלוט במים רותחים לכ10 דקות ומסונן

½ כוס שקדים קלויים שבורים גס

½ כוס נענע קצוצה

פלפל שחור גרוס

לרוטב:

½1 ליטר ציר עוף עשיר

2 כפות תמרינדי

2 כפות סילאן

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

לרוטב יוגורט:

½ ליטר יוגורט כבשים סמיך

כף דבש

כף פלפל ירוק חריף קצוץ דק

½ כוס עלי נענע קצוצים דק

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / תוספות

חורצים חתך עמוק בכל בצל בסכין עד שמגיעים למרכזו. חולטים את הבצלים בסיר עם מים רותחים למספר דקות על לריכוך ומוציאים. מחממים תנור ל180 מעלות צלסיוס.

מערבבים את בשר הטלה והאורז עם הבהרט,השקדים והנענע, מתבלים במלח ובפלפל. מפרקים את הבצלים החלוטים לגלדים ומכינים אותם למילוי. ממלאים את הבצל בתערובת שהכנו ומסדרים בתבנית פאירקס או בתבנית חסינת אש בעלת שוליים גבוהים. מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים בעדינות מעל הבצלים הממולאים, מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך כשעה.

לפני ההגשה מערבבים את כל חומרי רוטב היוגורט ומגישים את הבצלים הממולאים על מצע רוטב היוגורט.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.