חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אושפלאו של צימוקים וערמונים

1 קילו אורז פרסי

½ כוס שמן זית

1 כוס צימוקים פרסים לבנבנים-ירקרקים

2 כוסות ערמונים קלויים וקלופים

5 תפוחי-אדמה גדולים פרוסים עבה

2 כוסות דלעת מגוררת גס

קורט קינמון

מלח-ים גס

פלפל לבן גרוס

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

שוטפים את האורז במים ומייבשים במסננת. אחרי 20 דקות בערך מבשלים בסיר גדול עם מים חמים מומלחים. מביאים לרתיחה. מורידים מהאש אחרי 5-6 דקות ומסננים. מערבבים עם שמן זית, צימוקים, דלעת מגוררת וערמונים. מתבלים במלח, בפלפל לבן ובמעט קינמון. מורחים שמן זית על סיר עם תחתית עבה, מכסים את תחתית הסיר בתפוחי-האדמה הפרוסים, מכסים באורז. מבשלים במשך כשעה על אש נמוכה ביותר, כשהסיר מכוסה היטב. מגישים הפוך ואוכלים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017