חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אושפלאו של צימוקים וערמונים

1 קילו אורז פרסי

½ כוס שמן זית

1 כוס צימוקים פרסים לבנבנים-ירקרקים

2 כוסות ערמונים קלויים וקלופים

5 תפוחי-אדמה גדולים פרוסים עבה

2 כוסות דלעת מגוררת גס

קורט קינמון

מלח-ים גס

פלפל לבן גרוס

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

שוטפים את האורז במים ומייבשים במסננת. אחרי 20 דקות בערך מבשלים בסיר גדול עם מים חמים מומלחים. מביאים לרתיחה. מורידים מהאש אחרי 5-6 דקות ומסננים. מערבבים עם שמן זית, צימוקים, דלעת מגוררת וערמונים. מתבלים במלח, בפלפל לבן ובמעט קינמון. מורחים שמן זית על סיר עם תחתית עבה, מכסים את תחתית הסיר בתפוחי-האדמה הפרוסים, מכסים באורז. מבשלים במשך כשעה על אש נמוכה ביותר, כשהסיר מכוסה היטב. מגישים הפוך ואוכלים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.