חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אוסובוקו טלה בזינפנדל

6 נתחי רגליים קדמיות (אוסובוקו) של טלה צעיר

¾ בקבוק זינפנדל רציני (ואת הרבע שנותר אתם שותים)

6 בצלצלים קלופים

6 גזרים קטנים קלופים

3 גבעולי-כרישה צעירים קלופים וחתוכים ל-2

2 ראשי-שום חצויים

3 שורשי פטרוזיליה קלופים וחצויים לאורכם

6 גרגרי הל כתושים

2 עלי דפנה

6 גרגרי פלפל אנגלי

טימין טרי

מלח, פלפל לבן גרוס

1 מקל קינמון

⅓ כוס שמן-זית

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

לצלות בתנור חם את האוסובוקו מספר דקות, רק עד שייסגרו. להעביר אותם לסיר-נחושת או לקדירת-חרס גדולה. לסדר מסביבם את כל הירקות החתוכים והמנוקים ואת התבלינים. להציף ביין ובשמן-הזית. לתבל במעט מלח ופלפל, ולצלות מכוסה היטב בתנור במשך כשעה בטמפרטורה של 220 מעלות. להוריד את הטמפרטורה ל-150, ולהמשיך בצלייה עוד כ-3-4 שעות. לבדוק מדי פעם שהנוזלים לא התאדו. הבשר צריך ממש להתפרק מהעצם. את האוסובוקו הזה יש להגיש לשולחן עם זינפנדל. אותו אחד, כמובן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.