חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אוסובוקו טלה בזינפנדל

6 נתחי רגליים קדמיות (אוסובוקו) של טלה צעיר

¾ בקבוק זינפנדל רציני (ואת הרבע שנותר אתם שותים)

6 בצלצלים קלופים

6 גזרים קטנים קלופים

3 גבעולי-כרישה צעירים קלופים וחתוכים ל-2

2 ראשי-שום חצויים

3 שורשי פטרוזיליה קלופים וחצויים לאורכם

6 גרגרי הל כתושים

2 עלי דפנה

6 גרגרי פלפל אנגלי

טימין טרי

מלח, פלפל לבן גרוס

1 מקל קינמון

⅓ כוס שמן-זית

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

לצלות בתנור חם את האוסובוקו מספר דקות, רק עד שייסגרו. להעביר אותם לסיר-נחושת או לקדירת-חרס גדולה. לסדר מסביבם את כל הירקות החתוכים והמנוקים ואת התבלינים. להציף ביין ובשמן-הזית. לתבל במעט מלח ופלפל, ולצלות מכוסה היטב בתנור במשך כשעה בטמפרטורה של 220 מעלות. להוריד את הטמפרטורה ל-150, ולהמשיך בצלייה עוד כ-3-4 שעות. לבדוק מדי פעם שהנוזלים לא התאדו. הבשר צריך ממש להתפרק מהעצם. את האוסובוקו הזה יש להגיש לשולחן עם זינפנדל. אותו אחד, כמובן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017