חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אוסובוקו טלה בזינפנדל

6 נתחי רגליים קדמיות (אוסובוקו) של טלה צעיר

¾ בקבוק זינפנדל רציני (ואת הרבע שנותר אתם שותים)

6 בצלצלים קלופים

6 גזרים קטנים קלופים

3 גבעולי-כרישה צעירים קלופים וחתוכים ל-2

2 ראשי-שום חצויים

3 שורשי פטרוזיליה קלופים וחצויים לאורכם

6 גרגרי הל כתושים

2 עלי דפנה

6 גרגרי פלפל אנגלי

טימין טרי

מלח, פלפל לבן גרוס

1 מקל קינמון

⅓ כוס שמן-זית

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

לצלות בתנור חם את האוסובוקו מספר דקות, רק עד שייסגרו. להעביר אותם לסיר-נחושת או לקדירת-חרס גדולה. לסדר מסביבם את כל הירקות החתוכים והמנוקים ואת התבלינים. להציף ביין ובשמן-הזית. לתבל במעט מלח ופלפל, ולצלות מכוסה היטב בתנור במשך כשעה בטמפרטורה של 220 מעלות. להוריד את הטמפרטורה ל-150, ולהמשיך בצלייה עוד כ-3-4 שעות. לבדוק מדי פעם שהנוזלים לא התאדו. הבשר צריך ממש להתפרק מהעצם. את האוסובוקו הזה יש להגיש לשולחן עם זינפנדל. אותו אחד, כמובן.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.