חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חלוגת דבש ואגוזי מלך

1 קילו קמח

120 גר' חמאה

540 גר' מים

180 גר' דבש

1 ביצה

50 גר' שמרים

30 גר' מלח

180 גר' אגוזי מלך

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מערבבים את כל החומרים חוץ מהאגוזים והמלח, לשים היטב עד קבלת בצק אחיד וחלק. מוסיפים את האגוזים ולשים קצרות. לסיום מוסיפים את המלח ומתפיחים כשעתיים. יוצרים מהבצק נקניק ומגלגלים לצורה הרצויה. מחממים את התנור לחום בינוני ואופים כ- 20 דקות. מומלץ להניח בתנור כלי עם מים ליצירת אדים, או לחילופין למרוח ביצה על הבצק לפני האפיה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017