חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תופין שוקולד

בצק:

2 ביצים

7 גר' שמרים

2 כפות סוכר

קורט מלח

 כוס קמח

½ כוס חלב 3 אחוז, קר מאוד

115 גר' חמאה

מילוי:

50 גר' חמאה

100 גר' שוקולד מריר

1 כפית נס קפה

מתכון מאת:

הבצק:

רצוי להכין את הבצק לילה קודם ולהשאיר במקרר.                                                                                              מערבבים את הקמח, החלב, ביצים וסוכר עד לקבלת בצק, מוסיפים את השמרים ואת קוביות החמאה. לשים עד לקבלת בצק חלק ואחיד.

המילוי:

ממיסים את השוקולד בבן מרי, מוסיפים חמאה ונס קפה עד לקבלת ממרח שוקולד חלק.

מרדדים את הבצק לעובי ½ ס"מ. מורחים את ממרח השוקולד. מגלגלים את הבצק וחותכים חתיכות בעובי 5 ס"מ. מניחים במנג'טים, משאירים להתפחה במקום חמים במשך שעה. אופים במשך 10 דקות בחום 180 מעלות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017