חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תופין שוקולד

בצק:

2 ביצים

7 גר' שמרים

2 כפות סוכר

קורט מלח

 כוס קמח

½ כוס חלב 3 אחוז, קר מאוד

115 גר' חמאה

מילוי:

50 גר' חמאה

100 גר' שוקולד מריר

1 כפית נס קפה

מתכון מאת:

הבצק:

רצוי להכין את הבצק לילה קודם ולהשאיר במקרר.                                                                                              מערבבים את הקמח, החלב, ביצים וסוכר עד לקבלת בצק, מוסיפים את השמרים ואת קוביות החמאה. לשים עד לקבלת בצק חלק ואחיד.

המילוי:

ממיסים את השוקולד בבן מרי, מוסיפים חמאה ונס קפה עד לקבלת ממרח שוקולד חלק.

מרדדים את הבצק לעובי ½ ס"מ. מורחים את ממרח השוקולד. מגלגלים את הבצק וחותכים חתיכות בעובי 5 ס"מ. מניחים במנג'טים, משאירים להתפחה במקום חמים במשך שעה. אופים במשך 10 דקות בחום 180 מעלות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.