חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרם ברולה בטעמים

מתכון ל-10 מנות אישיות.

900 מ"ל שמנת מתוקה

200 גרם סוכר

200 גרם חלמון ביצה (כ-10 ביצים)

מעט סוכר חום

תוספות:

2 כפות נס-קפה + 2 כוסות אספרסו חזק

או

10 כפות רוזטה (מיץ שקדים)

או

10 כפות גרנדין (ליקר רימונים)

3 כלי-הגשה קטנים לכל סועד (בגודל של כוסיות אספרסו)

מתכון מאת:

טורפים ביחד חלמון וסוכר. מרתיחים את השמנת, ומוסיפים בזילוף דקיק לתערובת החלבון-סוכר תוך כדי טריפה. מסננים את התערובת ומחלקים לשלושה כלים נפרדים. לכל אחד מהכלים מוסיפים תוספת ומערבבים היטב. מחלקים את התערובות לכלים האישיים. מחממים תנור ל-130 מעלות. מסדרים את הכלים בתוך תבנית-אפייה ויוצקים מים רותחים לתוך התבנית (כך שהכלים עם הקרם יהיו מוקפים במים). אופים 40 דקות. מוציאים ומקררים את הקרם במשך מספר שעות. לפני ההגשה מפזרים מעט סוכר חום על כל אחד מהכלים, ושורפים עם מבער או מתחת לגריל התנור, עד שמתקבל מעטה קרמל קשיח. מגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.