חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרם ברולה

מתכון ל-8 סועדים.

6 חלמונים

500 גר' שמנת מתוקה (42%)

150 גר' סוכר

1 מקל למון גראס חצוי לאורכו

1 כף ג'ינג'ר מגורד

סוכר לקרמל

סלסלה קטנה של תותים

מתכון מאת:

מחממים תנור ל-160 מעלות. מקציפים חלמונים עם סוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מבשלים שמנת למון גראס וג'ינג'ר לסף רתיחה. יוצקים בזרם דק שליש מהשמנת לתערובת החלמונים תוך כדי טריפה. מעבירים את תערובת החלמונים לסיר ומבשלים עד להסמכה (כשתי דק'). להיזהר לא להביא לרתיחה. מעבירים את הקרם לכלים אישיים חסיני חום ומניחים בתבנית עמוקה. ממלאים מים עד לשני שליש גובה הכלים. אופים כ 30 דק' עד שהקרם יציב ועדיין רוטט במרכזו.  מקררים. זורים סוכר לבן. ומקרמלים בעזרת ברנר או בחלק העליון של תנור חם במצב גריל. פורסים תותים דק ומפזרים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017