חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרם ברולה

מתכון ל-8 סועדים.

6 חלמונים

500 גר' שמנת מתוקה (42%)

150 גר' סוכר

1 מקל למון גראס חצוי לאורכו

1 כף ג'ינג'ר מגורד

סוכר לקרמל

סלסלה קטנה של תותים

מתכון מאת:

מחממים תנור ל-160 מעלות. מקציפים חלמונים עם סוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מבשלים שמנת למון גראס וג'ינג'ר לסף רתיחה. יוצקים בזרם דק שליש מהשמנת לתערובת החלמונים תוך כדי טריפה. מעבירים את תערובת החלמונים לסיר ומבשלים עד להסמכה (כשתי דק'). להיזהר לא להביא לרתיחה. מעבירים את הקרם לכלים אישיים חסיני חום ומניחים בתבנית עמוקה. ממלאים מים עד לשני שליש גובה הכלים. אופים כ 30 דק' עד שהקרם יציב ועדיין רוטט במרכזו.  מקררים. זורים סוכר לבן. ומקרמלים בעזרת ברנר או בחלק העליון של תנור חם במצב גריל. פורסים תותים דק ומפזרים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.