קומפוט תאנים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קומפוט תאנים

1 ק"ג תאנים שחורות בשלות

1 חתיכה קטנה של ג'ינג'ר מקולף

½  מקל וניל חצוי לאורכו

10 גרגירי פלפל שחור

5 פולי הל ירוקים

1 קליפה שלמה מלימון

1 גבעול עשב לימון

2 כוכבי אניס

½ כוס דבש פרחי בר

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

קוטמים את הפטוטרת של התאנים ומניחים בתוך סיר גדול. מוסיפים את הדבש ואת התבלינים. מוסיפים מים מינרליים עד כיסוי ומבשלים על אש קטנה עד לכמעט רתיחה. ממשיכים בבישול בסיר פתוח עוד כחצי שעה בערך.

מורידים מהאש, מקררים לטמפרטורת החדר.

מעבירים למיכל אטום במקרר ומגישים עם קצפת בצד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017