חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קומפוט שסק

2 ק"ג פירות שסק גדולים ובשלים

½ כוס דבש הדרים

2 כוסות יין מוסקט משובח

2 לימונים בשלים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

קולפים ומגלענים את השסק. משימה פשוטה, אבל לוקחת קצת זמן. אל תתעצלו. זה שווה את המאמץ. השסק משחיר כמו בננה ברגע שמקלפים אותו. מטפטפים מיץ לימון טרי על השסקים הקלופים, כדי שלא ייאבדו את צבעם.

מבשלים את יין המוסקט עם הדבש. מוסיפים קצת מיץ לימון. מוסיפים את השסק שקילפתם. מביאים לרתיחה מהירה, מנמיכים את האש וממשיכים בבישול עוד כחמש דקות ולא יותר. מסירים מהאש ומניחים לקומפוט להתקרר. מכניסים לצנצנת ושמים במקרר. מגישים קר-קר.

אפשר לגוון, ולבשל עם עשב לימון ומעט ג'ינגר טרי.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.