חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קומפוט שסק

2 ק"ג פירות שסק גדולים ובשלים

½ כוס דבש הדרים

2 כוסות יין מוסקט משובח

2 לימונים בשלים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

קולפים ומגלענים את השסק. משימה פשוטה, אבל לוקחת קצת זמן. אל תתעצלו. זה שווה את המאמץ. השסק משחיר כמו בננה ברגע שמקלפים אותו. מטפטפים מיץ לימון טרי על השסקים הקלופים, כדי שלא ייאבדו את צבעם.

מבשלים את יין המוסקט עם הדבש. מוסיפים קצת מיץ לימון. מוסיפים את השסק שקילפתם. מביאים לרתיחה מהירה, מנמיכים את האש וממשיכים בבישול עוד כחמש דקות ולא יותר. מסירים מהאש ומניחים לקומפוט להתקרר. מכניסים לצנצנת ושמים במקרר. מגישים קר-קר.

אפשר לגוון, ולבשל עם עשב לימון ומעט ג'ינגר טרי.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017