חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פנפורטה

כוס אגוזי לוז

כוס שקדים שלמים

2 כוסות פיסטוק שלם

150 גר' משמש מיובש

קליפת תפוז מ-2 תפוזים

75 גר' תאנים יבשים

1 חלבון

כפית ג'ינג'ר

2 כוסות קמח

½ כוס קקאו

150 גר' שוקולד מריר משובח

½1 כוס סוכר

2 כוסות דבש

מתכון מאת:

מערבבים בסיר קטן את הדבש והסוכר ומבשלים על אש קטנה, כשהסוכר נמס מוסיפים את השוקולד ובהדרגה את שאר החומרים. מחממים תנור ל180 מעלות, ואופים את העוגה בתבנית של אינגליש קייק כ- 20 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017