חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פנפורטה

כוס אגוזי לוז

כוס שקדים שלמים

2 כוסות פיסטוק שלם

150 גר' משמש מיובש

קליפת תפוז מ-2 תפוזים

75 גר' תאנים יבשים

1 חלבון

כפית ג'ינג'ר

2 כוסות קמח

½ כוס קקאו

150 גר' שוקולד מריר משובח

½1 כוס סוכר

2 כוסות דבש

מתכון מאת:

מערבבים בסיר קטן את הדבש והסוכר ומבשלים על אש קטנה, כשהסוכר נמס מוסיפים את השוקולד ובהדרגה את שאר החומרים. מחממים תנור ל180 מעלות, ואופים את העוגה בתבנית של אינגליש קייק כ- 20 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.