חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת שקדים וקפה

לתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.

5 ביצים

500 גרם סוכר

100 גרם שמן

100 גרם חמאה

600 גרם קמח

20 גרם אבקת נס קפה

כפית סודה לשתיה

כפית אבקת אפייה

400 גרם שמנת חמוצה

20 גרם שקדים קלויים טחונים גס

מתכון מאת:

מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח. תוך כדי הקצפה, מוסיפים באיטיות את השמן והחמאה המומסת. בעירבול איטי מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, נס קפה, שקדים קלויים ושמנת חמוצה. מוזגים לתבנית ומפזרים שקדים קלויים ופרוסים. אופים בחום בינוני (170 מעלות) למשך כשעה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.