חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת שקדים וקפה

לתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.

5 ביצים

500 גרם סוכר

100 גרם שמן

100 גרם חמאה

600 גרם קמח

20 גרם אבקת נס קפה

כפית סודה לשתיה

כפית אבקת אפייה

400 גרם שמנת חמוצה

20 גרם שקדים קלויים טחונים גס

מתכון מאת:

מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח. תוך כדי הקצפה, מוסיפים באיטיות את השמן והחמאה המומסת. בעירבול איטי מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, נס קפה, שקדים קלויים ושמנת חמוצה. מוזגים לתבנית ומפזרים שקדים קלויים ופרוסים. אופים בחום בינוני (170 מעלות) למשך כשעה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017