עוגת פרג תפוחים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת פרג תפוחים

מצרכים ל-2 עוגות.

שמן- 150 גר'

סוכר- 225 גר'

קמח - 150 גר'

קינמון- 5 גר'

אבקת אפייה- 3 גר'

סודה לשתייה- 2 גר'

אגוזי פקאן- לפיזור 30 גר'

צימוקים- 50 גר'

פרג מבושל- 180 גר'

גרידת תפוז- 20 גר'

תפוחים חתוכים לקוביות- 200 גר'

ביצים- 3 יח'

מתכון מאת:

במיקסר שמים שמן וסוכר מערבבים 2 דקות. מוסיפים קמח ותבלינים ומערבבים דקה נוספת. מוסיפים ביצים ומערבבים דקה במיקסר. מוסיפים פרג מבושל (פרג מבשלים בחלב חמאה וסוכר, לקילו פרג, 300 גר' חלב, 50 גר' חמאה ו-300 גר סוכר. לבשל את החלב, חמאה וסוכר יחד כשרותח לשפוך את הפרג ולבשל על אש נמוכה כ-5 דקות) ומערבבים דקה במיקסר. מוסיפים צימוקים ופקאנים ומערבבים דקה במיקסר. מוסיפים תפוחים ומערבבים דקה במיקסר עד לקבלת מסה אחידה. למזוג בתבניות ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 40 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017