עוגת פרג תפוחים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת פרג תפוחים

מצרכים ל-2 עוגות.

שמן- 150 גר'

סוכר- 225 גר'

קמח - 150 גר'

קינמון- 5 גר'

אבקת אפייה- 3 גר'

סודה לשתייה- 2 גר'

אגוזי פקאן- לפיזור 30 גר'

צימוקים- 50 גר'

פרג מבושל- 180 גר'

גרידת תפוז- 20 גר'

תפוחים חתוכים לקוביות- 200 גר'

ביצים- 3 יח'

מתכון מאת:

במיקסר שמים שמן וסוכר מערבבים 2 דקות. מוסיפים קמח ותבלינים ומערבבים דקה נוספת. מוסיפים ביצים ומערבבים דקה במיקסר. מוסיפים פרג מבושל (פרג מבשלים בחלב חמאה וסוכר, לקילו פרג, 300 גר' חלב, 50 גר' חמאה ו-300 גר סוכר. לבשל את החלב, חמאה וסוכר יחד כשרותח לשפוך את הפרג ולבשל על אש נמוכה כ-5 דקות) ומערבבים דקה במיקסר. מוסיפים צימוקים ופקאנים ומערבבים דקה במיקסר. מוסיפים תפוחים ומערבבים דקה במיקסר עד לקבלת מסה אחידה. למזוג בתבניות ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 40 דקות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.