חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת זוקיני

½2 כוסות קמח לבן

½1 כוסות קמח מלא

70 גר' גרעיני דלעת

½1 כפית אבקת אפיה

½ כפית סודה לשתיה

1 כפית קינמון

¼ כפית ג'ינג'ר

¼ כפית מלח

1 כוס סור חום

⅔ כוס סוכר לבן

4 ביצים

3-4 קישואים מגוררים

½1 כוסות שמן

מתכון מאת:

מערבבים את השמן, הביצים, סוכר חום, סוכר לבן והתבלינים (מלח, קינמון, סודה לשתיה ואבקת אפיה). מוסיפים את 2 סוגי הקמח ומערבבים היטב. שופכים את התערובת לתבנית מלבנית ומפזרים למעלה את גרעיני הדלעת. מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כ- 40 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017