חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת זוקיני

½2 כוסות קמח לבן

½1 כוסות קמח מלא

70 גר' גרעיני דלעת

½1 כפית אבקת אפיה

½ כפית סודה לשתיה

1 כפית קינמון

¼ כפית ג'ינג'ר

¼ כפית מלח

1 כוס סור חום

⅔ כוס סוכר לבן

4 ביצים

3-4 קישואים מגוררים

½1 כוסות שמן

מתכון מאת:

מערבבים את השמן, הביצים, סוכר חום, סוכר לבן והתבלינים (מלח, קינמון, סודה לשתיה ואבקת אפיה). מוסיפים את 2 סוגי הקמח ומערבבים היטב. שופכים את התערובת לתבנית מלבנית ומפזרים למעלה את גרעיני הדלעת. מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כ- 40 דקות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.