חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת דלעת אורגנית

כמות: 2 תבניות אינגלייש קייק.

300 גרם קמח לבן אורגני

460 גרם סוכר

כפית קינמון

קורט אזוג מוסקט

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

כפית ג'ינג'ר יבש טחון דק

300 גרם שמן קנולה אורגני

5 ביצים אורגניות מספר 1

½ ק"ג דלעת מקולפת

100 גרם גרעיני דלעת

½ כוס סירופ סוכר (המורכב מ- ¼ כוס מים, ¼ כוס סוכר)

מתכון מאת:

במערבל מזון מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר. מוסיפים באיטיות את השמן. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה, התבלינים ומוסיפים לתערובת הביצים בתנועות קיפול. מערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה. מגרדים את הדלעת על פומפייה גסה ומערבבים לתוך העיסה. יוצקים את הבלילה לתוך תבניות האינגליש קייק ומפזרים גרעיני דלעת טריים מעל. אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות במשך 30 דקות. כעבור 30 דקות אופים 20 דקות נוספות בחום של 170 מעלות. בסיום האפייה נועצים קיסם עד שיוצא יבש ואז העוגה מוכנה. מכינים סירופ סוכר: בסיר קטן מרתיחים מים וסוכר לקבלת סירופ סמיך. בסיום האפייה מוציאים את העוגה על גביי רשת ומברישים על העוגה את סירופ הסוכר בעודה חמה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.