חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת דבש

350 גרם קמח מנופה

250 גרם דבש פרחי בר

250 גרם מים מינרלים

150 גרם סוכר דמררה

250 גרם שמן קנולה

2 ביצים

4 חלבונים

1 כף נס קפה איכותי

1 כפית אבקת סודה

½ כפית קינמון

¼ כפית ציפורן טחון

¼ כפית אגוז מוסקט מגורר

מתכון מאת:

בקערה של המיקסר שמים את השמן, הדבש, המים וחצי מכמות הסוכר. מוסיפים את הביצים אחת-אחת, עד שנוצרת תערובת אחידה. מערבבים את הקמח עם אבקת הסודה, נס קפה והתבלינים. מוסיפים את תערובת הקמח הזו לתוך קערת המיקסר ומערבלים בקצרה. מקציפים את החלבונים עם החצי השני של כמות הסוכר, עד לקבלת קצף קשה. מקפלים את הקצף לתוך התערובת בעדינות, עד שהתערובת חלקה. מרפדים בנייר אפייה 2 תבניות אינגליש קייק ומחלקים את התערובת בין התבניות. מחממים תנור ל 160 מעלות ואופים כ-50 דקות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.