חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת דבש

350 גרם קמח מנופה

250 גרם דבש פרחי בר

250 גרם מים מינרלים

150 גרם סוכר דמררה

250 גרם שמן קנולה

2 ביצים

4 חלבונים

1 כף נס קפה איכותי

1 כפית אבקת סודה

½ כפית קינמון

¼ כפית ציפורן טחון

¼ כפית אגוז מוסקט מגורר

מתכון מאת:

בקערה של המיקסר שמים את השמן, הדבש, המים וחצי מכמות הסוכר. מוסיפים את הביצים אחת-אחת, עד שנוצרת תערובת אחידה. מערבבים את הקמח עם אבקת הסודה, נס קפה והתבלינים. מוסיפים את תערובת הקמח הזו לתוך קערת המיקסר ומערבלים בקצרה. מקציפים את החלבונים עם החצי השני של כמות הסוכר, עד לקבלת קצף קשה. מקפלים את הקצף לתוך התערובת בעדינות, עד שהתערובת חלקה. מרפדים בנייר אפייה 2 תבניות אינגליש קייק ומחלקים את התערובת בין התבניות. מחממים תנור ל 160 מעלות ואופים כ-50 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017