חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת דבש ותפוחים

½1 כוסות דבש

½1 כוסות מים

½1 כוסות שמן

1 כפית סודה לשתייה

¼ כפית ציפורן טחון

½ כפית קינמון

¼ כפית ג'ינג'ר טחון

½2 כוסות קמח

3 ביצים

6 חלבונים

½ כוס סוכר

½ ק"ג תפוחים גרנד מקולפים וחתוכים

מתכון מאת:

להקציף חלבונים וסוכר לקצף קשה. בקערה נוספת לערבב את כל החומרים (למעט התפוחים) ביחד. לערבב את הקצף עם התערובת השנייה. להוסיף את התפוחים ולאפות ב-160 מעלות בתבנית 26.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017