חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת דבש וסירופ רימון

2 עוגות בתבניות אינגליש קייק.

⅓ 1 כוס סוכר דמררה

¼1 כוסות שמן קנולה

½ כוס סירופ רימון איכותי

500 גרם דבש פרחי בר

3 ביצי חופש שלמות

כף סודה לשתייה

¾1 כוסות קמח בהיר ומנופה

כפית קינמון טחון

קורט ציפורן טחון

חלבון מ- 5 ביצי חופש

מתכון מאת:

מחממים תנור ל- 150 מעלות ומשמנים בחמאה רכה את 2 תבניות האינגליש קייק. מערבבים היטב כוס סוכר, שמן, דבש, סירופ רימון וביצים. בקערה נפרדת מנפים את כל החומרים היבשים. בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים, כשהחלבון יוצר פסגות רכות מוסיפים את הסוכר שנותר עד לקבלת קצף נוקשה. מערבבים ⅓  מהקצף עם תערובת הדבש ומקפלים בעדינות את שאריות הקצף. יוצקים לתבניות ואופים 50 דקות. מומלץ לא לפתוח את התנור במהלך האפייה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017