חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת דבש וסירופ רימון

2 עוגות בתבניות אינגליש קייק.

⅓ 1 כוס סוכר דמררה

¼1 כוסות שמן קנולה

½ כוס סירופ רימון איכותי

500 גרם דבש פרחי בר

3 ביצי חופש שלמות

כף סודה לשתייה

¾1 כוסות קמח בהיר ומנופה

כפית קינמון טחון

קורט ציפורן טחון

חלבון מ- 5 ביצי חופש

מתכון מאת:

מחממים תנור ל- 150 מעלות ומשמנים בחמאה רכה את 2 תבניות האינגליש קייק. מערבבים היטב כוס סוכר, שמן, דבש, סירופ רימון וביצים. בקערה נפרדת מנפים את כל החומרים היבשים. בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים, כשהחלבון יוצר פסגות רכות מוסיפים את הסוכר שנותר עד לקבלת קצף נוקשה. מערבבים ⅓  מהקצף עם תערובת הדבש ומקפלים בעדינות את שאריות הקצף. יוצקים לתבניות ואופים 50 דקות. מומלץ לא לפתוח את התנור במהלך האפייה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.