חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת דבש ודלעת

300 גרם שמן קנולה

75 גרם סוכר דמררה

75 גרם דבש פרחי בר

115 גרם קמח מנופה

¼ כפית קינמון

¼ כפית ג'ינג'ר

¼ כפית מאשיה,mace (פרחי מוסקט)

כפית אבקת אפייה

כפית סודה לשתייה

½ כוס צימוקים לבנים מאורכים

200 גרם דלעת מגורדת גס

½1 ביצים

מתכון מאת:

בקערת מיקסר שמים את השמן, הדבש והסוכר ומערבבים עד שנוצרת תערובת הומוגנית. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, הסודה והתבלינים ומוסיפים את תערובת הקמח הזו לתוך קערת המיקסר ומערבלים. מוסיפים את הצימוקים ובסוף הערבול מוסיפים 150 גרם (כוס וחצי) דלעת מגורדת ומקפלים בעדינות לתוך התערובת. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה ומוזגים את התערובת לתוך התבנית עד 10 ס"מ מתחת לקו העליון ומפזרים מעל את יתר הדלעת באופן אחיד.מחממים תנור בחום 160 מעלות ואופים למשך 50 דקות. מוציאים מהתנור, מקררים ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017