חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת דבש ודלעת

300 גרם שמן קנולה

75 גרם סוכר דמררה

75 גרם דבש פרחי בר

115 גרם קמח מנופה

¼ כפית קינמון

¼ כפית ג'ינג'ר

¼ כפית מאשיה,mace (פרחי מוסקט)

כפית אבקת אפייה

כפית סודה לשתייה

½ כוס צימוקים לבנים מאורכים

200 גרם דלעת מגורדת גס

½1 ביצים

מתכון מאת:

בקערת מיקסר שמים את השמן, הדבש והסוכר ומערבבים עד שנוצרת תערובת הומוגנית. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, הסודה והתבלינים ומוסיפים את תערובת הקמח הזו לתוך קערת המיקסר ומערבלים. מוסיפים את הצימוקים ובסוף הערבול מוסיפים 150 גרם (כוס וחצי) דלעת מגורדת ומקפלים בעדינות לתוך התערובת. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה ומוזגים את התערובת לתוך התבנית עד 10 ס"מ מתחת לקו העליון ומפזרים מעל את יתר הדלעת באופן אחיד.מחממים תנור בחום 160 מעלות ואופים למשך 50 דקות. מוציאים מהתנור, מקררים ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.