חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת גבינת מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב תפוזי דם

לתחתית:

200 גרם עוגיות חמאה או פתי בר

150 גרם חמאה מומסת

לעוגה:

250 גרם שמנת מתוקה

250 גרם גבינת מסקרפונה

200 גרם שמנת בטעם טבעי

350 גרם שוקולד לבן מומס

לרוטב תפוזי דם:

2 כוסות מיץ מתפוזים מסוג תפוזי דם (תפוזים אדומים)

1 כף גדושה סוכר

100 גרם פיסטוקים קלויים קצוצים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

מרסקים במעבד מזון את העוגיות או הפתיבר מערבבים עם חמאה מומסת מהדקים באצבעות את התערובת לתחתית התבנית (תבנית קפיצית עגולה בקוטר 26) ומכניסים למקפיא ל- 20 דקות. בקערה גדולה מערבבים בעדינות את השמנת, המסקרפונה גבינת השמנת והשוקולד המומס עד שאין גושים. לא מקציפים! יוצקים את התערובת לתבנית ומקררים ל- 12 שעות.

יוצקים את מיץ התפוזים והסוכר לסיר ומביאים לרתיחה עדינה מצמצמים את הרוטב עד לקבלת סירופ סמיך. מצננים את הרוטב לטמפרטורת החדר.                                                                                                  להגשה: פורסים מהעוגה חתיכה, יוצקים את הסירופ ומקשטים בפיסטוקים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.