חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת גבינת מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב תפוזי דם

לתחתית:

200 גרם עוגיות חמאה או פתי בר

150 גרם חמאה מומסת

לעוגה:

250 גרם שמנת מתוקה

250 גרם גבינת מסקרפונה

200 גרם שמנת בטעם טבעי

350 גרם שוקולד לבן מומס

לרוטב תפוזי דם:

2 כוסות מיץ מתפוזים מסוג תפוזי דם (תפוזים אדומים)

1 כף גדושה סוכר

100 גרם פיסטוקים קלויים קצוצים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

מרסקים במעבד מזון את העוגיות או הפתיבר מערבבים עם חמאה מומסת מהדקים באצבעות את התערובת לתחתית התבנית (תבנית קפיצית עגולה בקוטר 26) ומכניסים למקפיא ל- 20 דקות. בקערה גדולה מערבבים בעדינות את השמנת, המסקרפונה גבינת השמנת והשוקולד המומס עד שאין גושים. לא מקציפים! יוצקים את התערובת לתבנית ומקררים ל- 12 שעות.

יוצקים את מיץ התפוזים והסוכר לסיר ומביאים לרתיחה עדינה מצמצמים את הרוטב עד לקבלת סירופ סמיך. מצננים את הרוטב לטמפרטורת החדר.                                                                                                  להגשה: פורסים מהעוגה חתיכה, יוצקים את הסירופ ומקשטים בפיסטוקים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017