חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת גבינה שוקולד לבן ושזיפים

לבצק פריך [תחתית]:

100 גר' אבקת סוכר

2 חלמונים

200 גב' חמאה רכה

גרידת לימון 1

300 גר' קמח

למילוי הגבינה:

375 גר' גבינה 9%

375 גר' גבינת שמנת 30%

100 גר' שוקולד לבן

125 גר' סוכר

8 ביצים

כפית תמצית וניל / מקל וניל מגולען

120 מיל' שמנת מתוקה

80 גר' שזיף מיובש קצוץ דק

מתכון מאת:

הבצק:

מכינים את הבצק יום קודם, מערבבים את אבקת הסוכר עם החלמונים והסוכר, מוסיפים קמח וגרידת לימון, לשים עד קבלת בצק חלק ומכניסים למקרר מכוסה בניילון נצמד. יום אחרי מרדדים את הבצק, מסדרים בתבנית, אופים כ- 15 דק' בחום של 150 מעלות ומצננים.

המילוי:

ממיסים את השוקולד הלבן על אמבט מים רותחים, מערבבים את כל החומרים מלבד השזיף והשוקולד עד לקבלת מרקם חלק, מוסיפים את השזיף והשוקולד הלבן לבלילה ומערבבים בעדינות.

מוזגים את הבלילה לתבנית אפייה בקוטר 26 ואופים תחילה ב- 150 מעלות למשך 20 דק', ולעוד 30 דק' אפייה ב- 130 מעלות. מצננים כשעה בטמפ' החדר ומקררים למינימום 6 שעות. ניתן לקשט בכ-50 גר' תלתלי שוקולד לבן לפני ההגשה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017