עוגת גבינה קרה ללא סוכר
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת גבינה קרה ללא סוכר

התחתית (שתי אפשרויות):

אפשרות ראשונה:

500 גרם עוגיות ללא סוכר טחון לפרורים.

אפשרות שניה:

½1 כוסות קמח

100 גרם חמאה/מרגרינה

20 מ"ל דיאט טיפ נוזלי

המלית:

750 גרם גבינה 0% או 5%

2 כפות פודינג אינסטנט וניל דיאט

2 שקיות ג'לטין אבקה (30 גרם)

¼ כוס מים

2 שמנת מתוקה

3 כפות דיאט טיפ

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

התחתית:

לערבב היטב את כל החומרים יחד, לקרר שעתיים במקרר, לרדד דק, לאפות בחום של 180 מעלות כ-20 דקות. לקרר ולטחון לפירורים. ¼ מהכמות המתקבלת לתחתית, והשאר לפיזור מעל המילוי.

המלית:

לערבב את הגבינה, הדיאט טיפ ואבקת הפודינג וניל. להקציף את השמנת מתוקה ולערבב עם הגבינה. להמיס במיקרוגל את הג'לטין עם המים ולהוסיף לגבינה. לרפד תבנית עגולה (בקוטר 26 ס"מ) ב- ¼ מכמות הפירורים. למזוג את תערובת הגבינה, ליישר ולפזר את שאר הפירורים מעל.

לקרר 7 שעות במקרר או שעתיים במקפיא, ולהגיש.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017