עוגת גבינה קרה ללא סוכר
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת גבינה קרה ללא סוכר

התחתית (שתי אפשרויות):

אפשרות ראשונה:

500 גרם עוגיות ללא סוכר טחון לפרורים.

אפשרות שניה:

½1 כוסות קמח

100 גרם חמאה/מרגרינה

20 מ"ל דיאט טיפ נוזלי

המלית:

750 גרם גבינה 0% או 5%

2 כפות פודינג אינסטנט וניל דיאט

2 שקיות ג'לטין אבקה (30 גרם)

¼ כוס מים

2 שמנת מתוקה

3 כפות דיאט טיפ

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

התחתית:

לערבב היטב את כל החומרים יחד, לקרר שעתיים במקרר, לרדד דק, לאפות בחום של 180 מעלות כ-20 דקות. לקרר ולטחון לפירורים. ¼ מהכמות המתקבלת לתחתית, והשאר לפיזור מעל המילוי.

המלית:

לערבב את הגבינה, הדיאט טיפ ואבקת הפודינג וניל. להקציף את השמנת מתוקה ולערבב עם הגבינה. להמיס במיקרוגל את הג'לטין עם המים ולהוסיף לגבינה. לרפד תבנית עגולה (בקוטר 26 ס"מ) ב- ¼ מכמות הפירורים. למזוג את תערובת הגבינה, ליישר ולפזר את שאר הפירורים מעל.

לקרר 7 שעות במקרר או שעתיים במקפיא, ולהגיש.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.