חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בייגלה מוצרלה

150 גר' בצק פוקאצ'ה 

50 גר' ממרח עגבניות מיובשות

60 גר' מוצרלה

50 גר' פלפל קלוי

30 גר' זיתי קלמטה

5 גר' עלי בזיליקום

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

פותחים בצק לאליפסה מורחים בצד התחתון ממרח עגבניות מיובשות מפזרים מוצרלה מעל, פלפל קלוי ועלי בזיליקום ואת זיתי הקלמטה, סוגרים מעל עם החלק השני של הבצק ומהדקים, מחברים את שני הקצוות ומביאים אותם לכיוון קדימה, יוצקים צורת בייגלה, משמנים בשמן זית ואופים, כשמוכן מגישים מייד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.