חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בייגלה מוצרלה

150 גר' בצק פוקאצ'ה 

50 גר' ממרח עגבניות מיובשות

60 גר' מוצרלה

50 גר' פלפל קלוי

30 גר' זיתי קלמטה

5 גר' עלי בזיליקום

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

פותחים בצק לאליפסה מורחים בצד התחתון ממרח עגבניות מיובשות מפזרים מוצרלה מעל, פלפל קלוי ועלי בזיליקום ואת זיתי הקלמטה, סוגרים מעל עם החלק השני של הבצק ומהדקים, מחברים את שני הקצוות ומביאים אותם לכיוון קדימה, יוצקים צורת בייגלה, משמנים בשמן זית ואופים, כשמוכן מגישים מייד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017