חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת גבינת מסקרפונה ושוקולד לבן

לתחתית:

200 גרם עוגיות חמאה או פתי בר

150 גרם חמאה מומסת

לעוגה:

250 גרם שמנת מתוקה

250 גרם גבינת מסקרפונה

200 גרם שמנת בטעם טבעי

350 גרם שוקולד לבן מומס

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

מרסקים במעבד מזון את העוגיות או הפתיבר מערבבים עם חמאה מומסת. מהדקים באצבעות את התערובת לתחתית התבנית ומכניסים למקפיא ל- 20 דקות בקערה גדולה מערבבים בעדינות את השמנת, המסקרפונה גבינת השמנת והשוקולד המומס עד שאין גושים. לא מקציפים! יוצקים את התערובת לתבנית ומקררים ל- 12 שעות

הצעת הגשה: פורסים חתיכה מהעוגה, קורעים 2 תאנים בשלות מעל העוגה, מפזרים 2\1 כפית סוכר חום ומבעירים כמה שניות באמצעות ברנר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017