חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת גבינת מסקרפונה ושוקולד לבן

לתחתית:

200 גרם עוגיות חמאה או פתי בר

150 גרם חמאה מומסת

לעוגה:

250 גרם שמנת מתוקה

250 גרם גבינת מסקרפונה

200 גרם שמנת בטעם טבעי

350 גרם שוקולד לבן מומס

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

מרסקים במעבד מזון את העוגיות או הפתיבר מערבבים עם חמאה מומסת. מהדקים באצבעות את התערובת לתחתית התבנית ומכניסים למקפיא ל- 20 דקות בקערה גדולה מערבבים בעדינות את השמנת, המסקרפונה גבינת השמנת והשוקולד המומס עד שאין גושים. לא מקציפים! יוצקים את התערובת לתבנית ומקררים ל- 12 שעות

הצעת הגשה: פורסים חתיכה מהעוגה, קורעים 2 תאנים בשלות מעל העוגה, מפזרים 2\1 כפית סוכר חום ומבעירים כמה שניות באמצעות ברנר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.