חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת גבינה אפויה

חומרים לתבנית בקוטר 26 ס"מ.

לתחתית:

½1 כוסות קמח

100 גר' חמאה

¾ כוס סוכר

למלית גבינה:

750 גרם גבינה 9%

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס חלב

3/4 כוס שמן סויה

8 ביצים שלמות מס' 2

2 כפות קורנפלור

גרדת קליפת לימון מלימון אחד

לקצף:

1 כוס סוכר

 10 חלבונים מס' 2

מתכון מאת:

לערבב את כל מרכיבי התחתית יחד במיקסר גיטרה עד שמתקבלים פירורים.  לערבב את כל חומרי המלית בקערה אחת. להקציף את החלבונים והסוכר לקצף קשה. לערבב את שתי התערובות בקערה אחת. לפזר את פירורי התחתית על תבנית בקוטר 26 ס"מ ולמזוג מעל את מילוי הגבינה. לאפות 10 דקות בחום של 220 מעלות. להוריד את הטמפרטורה ל-100 מעלות ולהמשיך לאפות שעה וחצי. אם העוגה מקבלת צבע כהה מידי למעלה אפשר לכסות אותה בנייר עיתון (לא קורה לעיתון כלום בחום של 100 מעלות). לקרר ולהגיש.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.