חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת גבינה אפויה

חומרים לתבנית בקוטר 26 ס"מ.

לתחתית:

½1 כוסות קמח

100 גר' חמאה

¾ כוס סוכר

למלית גבינה:

750 גרם גבינה 9%

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס חלב

3/4 כוס שמן סויה

8 ביצים שלמות מס' 2

2 כפות קורנפלור

גרדת קליפת לימון מלימון אחד

לקצף:

1 כוס סוכר

 10 חלבונים מס' 2

מתכון מאת:

לערבב את כל מרכיבי התחתית יחד במיקסר גיטרה עד שמתקבלים פירורים.  לערבב את כל חומרי המלית בקערה אחת. להקציף את החלבונים והסוכר לקצף קשה. לערבב את שתי התערובות בקערה אחת. לפזר את פירורי התחתית על תבנית בקוטר 26 ס"מ ולמזוג מעל את מילוי הגבינה. לאפות 10 דקות בחום של 220 מעלות. להוריד את הטמפרטורה ל-100 מעלות ולהמשיך לאפות שעה וחצי. אם העוגה מקבלת צבע כהה מידי למעלה אפשר לכסות אותה בנייר עיתון (לא קורה לעיתון כלום בחום של 100 מעלות). לקרר ולהגיש.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017