חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגיות קשקבל

לבצק:

¾ כוס קמח ( 100 גרם)

חמש כפות חמאה קרה ( 75 גרם)

½ כוס גבינת קשקבל מגוררת ( 60 גרם)

1 כפית שטוחה מלח

לציפוי:

100 גרם תערובת של גרעיני קצח, פרג וקינואה

1 חלבון טרוף עם מים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

במעבד מזון או מיקסר מאחדים את כל החומרים לבצק. מחלקים ל- 3 חלקים ומכל חלק יוצרים גליל מאורך. מצננים כשעה במקרר. לאחר כשעה, מברישים את הגלילים בתערובת המים והחלבון. מסדרים את תערובת הגרעינים על גבי מגש ומגלגלים את הגלילים בתוכם כך שכל הדפנות יצופו היטב. חותכים כל גליל לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ ומסדרים במרווחים על גביי תבנית אפייה מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים בין 15-20 עד שהעוגיות מזהיבות ופריכות. לאחר ההוצאה מהתנור מצננים את העוגיות צינון מלא ושומרים בכלי אטום.

תגובות גולשים

1.

"בדרך כלל מורחים חלמון טרוף במים ולא חלבון."

— צחי, חיפה | 28.08.15 18:52
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.