חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגיות בישקוטים ופיסטוקים

500 גרם קמח לבן (שתי כוסות וחצי)

300 גרם סוכר (כוס וחצי)

4 ביצים

2 חלמונים

1 כפית אבקת אפייה

1 כוס אבקת ונילין

200 גרם פיסטוקים קלופים שלמים

100 גרם שקדים שלמים

מתכון מאת:

מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצרים מהתערובת גליל ארוך בקוטר 3 ס"מ. שמים את הגליל בתבנית אפייה ונייר אפיה, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות - אופים במשך 35 דקות. מצננים את הגליל ופורסים עיגולים בעובי חצי ס"מ מניחים על תבנית עם נייר אפיה ואופים לעוד 15 דקות בחום של 150 מעלות. מצננים ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017