חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגיות בישקוטים ופיסטוקים

500 גרם קמח לבן (שתי כוסות וחצי)

300 גרם סוכר (כוס וחצי)

4 ביצים

2 חלמונים

1 כפית אבקת אפייה

1 כוס אבקת ונילין

200 גרם פיסטוקים קלופים שלמים

100 גרם שקדים שלמים

מתכון מאת:

מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצרים מהתערובת גליל ארוך בקוטר 3 ס"מ. שמים את הגליל בתבנית אפייה ונייר אפיה, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות - אופים במשך 35 דקות. מצננים את הגליל ופורסים עיגולים בעובי חצי ס"מ מניחים על תבנית עם נייר אפיה ואופים לעוד 15 דקות בחום של 150 מעלות. מצננים ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.