חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סקונס ריקוטה וצימוקים

500 גר' ריקוטה בקר 5%

½1-¼1 כוסות קמח תופח

1 כוס סוכר דמררה

½ מקל וניל

1 קליפת לימון קטן מגוררת

2 ביצים

1 כוס צימוקים (עדיף צימוקים אוזבקיים)

מתכון מאת:

מערבבים את כל חומרי הבצק למעט הצימוקים עם ¾ כוס סוכר דמררה, יש להיזהר לא ללוש יתר על המידה. משמנים ומקמחים נייר אפייה ומניחים על תבנית אפייה. מוסיפים את הצימוקים לבצק ומערבבים קלות. על תבנית האפייה מניחים ברווחים (הבצק יתפח במהלך האפייה) כפות גדושות מן הבצק וזורים מעל את סוכר הדמררה שנותר (¼ כוס). אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות כ20-25 דק' ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.