חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סקונס ריקוטה וצימוקים

500 גר' ריקוטה בקר 5%

½1-¼1 כוסות קמח תופח

1 כוס סוכר דמררה

½ מקל וניל

1 קליפת לימון קטן מגוררת

2 ביצים

1 כוס צימוקים (עדיף צימוקים אוזבקיים)

מתכון מאת:

מערבבים את כל חומרי הבצק למעט הצימוקים עם ¾ כוס סוכר דמררה, יש להיזהר לא ללוש יתר על המידה. משמנים ומקמחים נייר אפייה ומניחים על תבנית אפייה. מוסיפים את הצימוקים לבצק ומערבבים קלות. על תבנית האפייה מניחים ברווחים (הבצק יתפח במהלך האפייה) כפות גדושות מן הבצק וזורים מעל את סוכר הדמררה שנותר (¼ כוס). אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות כ20-25 דק' ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017