חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סופגניות אפויות עם קרם שוקולד

כמות לכ-40 סופגניות קטנות.

לבצק:

4 ביצים

2 כפיות שמרים – 12.5 גרם

⅓ כוס סוכר – 50 גרם

5 כוסות קמח – 500 גרם

300 גרם חמאה קרה מאוד חתוכה לקוביות

4 קוביות קרח

כפית מחוקה מלח – 7 גרם

למילוי:

200 גרם שוקולד מריר

250 גרם שמנת מתוקה

כף ברנדי

מתכון מאת:

הבצק:

לערבב קמח, שמרים, סוכר וביצים במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף את קוביות החמאה והמלח ולערבב רצוף במשך 3-4 דקות נוספות. מתקבל בצק דביק, ורק אז מוסיפים את הקרח ומערבלים עד שכל הקרח נמס לקבלת בצק אחיד. לשמור את הבצק במקרר במשך 3-4 שעות מכוסה בנייר פרגמנט. אחרי מנוחה (הבצק עדיין מעט דביק) לחלק את הבצק לכ-40 כדורים שווים (כ- 45 גרם כל כדור) ולהכניס כל כדור לכוסית אלומיניום חד פעמית (בגודל 30) להתפחה נוספת של עוד כחצי שעה. (הבצק תופח מעט מאוד אך מגעו הופך דביק יותר). לאפות ב- 180 מעלות במשך 20 דקות עד שהסופגניות מזהיבות.

המילוי:

מרתיחים את השמנת המתוקה, שופכים על השוקולד ומערבבים עד שנמס. מוסיפים את הברנדי. למלא את הסופגניות בעזרת שקית זילוף עם פיית נירוסטה מתאימה ולפזר מעל אבקת סוכר.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.