חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סופגניות אפויות עם קרם שוקולד

כמות לכ-40 סופגניות קטנות.

לבצק:

4 ביצים

2 כפיות שמרים – 12.5 גרם

⅓ כוס סוכר – 50 גרם

5 כוסות קמח – 500 גרם

300 גרם חמאה קרה מאוד חתוכה לקוביות

4 קוביות קרח

כפית מחוקה מלח – 7 גרם

למילוי:

200 גרם שוקולד מריר

250 גרם שמנת מתוקה

כף ברנדי

מתכון מאת:

הבצק:

לערבב קמח, שמרים, סוכר וביצים במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף את קוביות החמאה והמלח ולערבב רצוף במשך 3-4 דקות נוספות. מתקבל בצק דביק, ורק אז מוסיפים את הקרח ומערבלים עד שכל הקרח נמס לקבלת בצק אחיד. לשמור את הבצק במקרר במשך 3-4 שעות מכוסה בנייר פרגמנט. אחרי מנוחה (הבצק עדיין מעט דביק) לחלק את הבצק לכ-40 כדורים שווים (כ- 45 גרם כל כדור) ולהכניס כל כדור לכוסית אלומיניום חד פעמית (בגודל 30) להתפחה נוספת של עוד כחצי שעה. (הבצק תופח מעט מאוד אך מגעו הופך דביק יותר). לאפות ב- 180 מעלות במשך 20 דקות עד שהסופגניות מזהיבות.

המילוי:

מרתיחים את השמנת המתוקה, שופכים על השוקולד ומערבבים עד שנמס. מוסיפים את הברנדי. למלא את הסופגניות בעזרת שקית זילוף עם פיית נירוסטה מתאימה ולפזר מעל אבקת סוכר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017