סברס קר בקרמל ומי זהר
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סברס קר בקרמל ומי זהר

1 כוס עראק

4 כפות סוכר

1 מקל וניל חצוי לאורכו

5 טיפות מי זהר

10 סברסים מקולפים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

בסיר קטן מרתיחים את העראק (התערובת עשויה להתלקח – לא להיבהל ולתת לאלכוהול להתנדף). מוסיפים את הסוכר, מקל הווניל ומי הזהר ומצמצמים לחצי מהכמות המקורית. 

מסדרים את הסברס בקערת הגשה על מצע קרח כתוש ויוצקים את הרוטב מעל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017