חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בראד פודינג

לבלילה:

1 פרוסת לחם דורום (רק החלק הרך של הלחם) מפוררת.

2 ביצים

40 cc שמנת מתוקה

½ כפית קלבדוס

¼ כפית אבקת קינמון

1 כף סוכר

להגשה:

¼ אננס קטן טרי מקולף, פרוס דק

5 ענבים שחורים חצויים (בלי הגרעינים)

½ נקטרינה פרוסה דק

¼ כפית סוכר

20 cc סילאן

20 cc קרם פרש

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

מערבבים את כל חומרי הבלילה יחד.

 מערבבים את כל הפירות עם הסוכר בקערה.

שמים במחבת ½ כפית חמאה ומחממים. שופכים את הבלילה למחבת החמה ומטגנים 1-2 דקות מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לעוד 3-4 דקות. מוציאים מהתנור מניחים על צלחת מפזרים את הפירות מעל הסילאן והקרם ופרש.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.