חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בראד פודינג

לבלילה:

1 פרוסת לחם דורום (רק החלק הרך של הלחם) מפוררת.

2 ביצים

40 cc שמנת מתוקה

½ כפית קלבדוס

¼ כפית אבקת קינמון

1 כף סוכר

להגשה:

¼ אננס קטן טרי מקולף, פרוס דק

5 ענבים שחורים חצויים (בלי הגרעינים)

½ נקטרינה פרוסה דק

¼ כפית סוכר

20 cc סילאן

20 cc קרם פרש

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

מערבבים את כל חומרי הבלילה יחד.

 מערבבים את כל הפירות עם הסוכר בקערה.

שמים במחבת ½ כפית חמאה ומחממים. שופכים את הבלילה למחבת החמה ומטגנים 1-2 דקות מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לעוד 3-4 דקות. מוציאים מהתנור מניחים על צלחת מפזרים את הפירות מעל הסילאן והקרם ופרש.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017