חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מצת שוקולד ותותים

1 מצה

200 שוקולד מריר

100 גרם חמאה

5 תותים שטופים ופרוסים

1 כפית אבקת סוכר

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים / חגים

מניחים סיר עם מים חמים על הגז, מעל מניחים קערת נירוסטה וממיסים בתוכה את השוקולד והחמאה. בוחשים בכף עץ את התערובת עד שהיא מתאחדת.

מורחים את השוקולד על המצה משני הצדדים בנדיבות ומניחים על רשת לייבוש.

לאחר שהשוקולד התייבש מניחים על צלחת את המצה, מפזרים את התותים ובוזקים אבקת סוכר מעל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.