חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מצת שוקולד ותותים

1 מצה

200 שוקולד מריר

100 גרם חמאה

5 תותים שטופים ופרוסים

1 כפית אבקת סוכר

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים / חגים

מניחים סיר עם מים חמים על הגז, מעל מניחים קערת נירוסטה וממיסים בתוכה את השוקולד והחמאה. בוחשים בכף עץ את התערובת עד שהיא מתאחדת.

מורחים את השוקולד על המצה משני הצדדים בנדיבות ומניחים על רשת לייבוש.

לאחר שהשוקולד התייבש מניחים על צלחת את המצה, מפזרים את התותים ובוזקים אבקת סוכר מעל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017