חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרקיזה ללא אפייה

220 גר' שוקולד 60%

110 גר' חמאה

¼ כוס וויסקי סינגל מאלט

3 חלמונים

½ כוס שמנת מתוקה 38%

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

ממיסים את השוקולד והחמאה על סיר כפול בקערות נירוסטה. מוסיפים את החלמונים והוויסקי. מערבבים במרית ומוסיפים את השמנת. מוזגים לכוסות צ'ייסר אישיות מזכוכית , מגישים עם קפה חזק שמבשלים עם תרמילי הל וסוכר, מרוכז מאוד וחם!!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017