חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כנאפה עם קלמנטינות ופיסטוקים

לסירופ סוכר:

250 גר' סוכר

250 מל' מים

מקל קינמון

2 תרמילי הל שבורים

2 מסמרי ציפורן

לכנאפה:

200 גר' שערות קדאיף

100 גר' חמאה מומסת

2 כדורי מוצרלה (כ- 100 גר')

להגשה:

50 גר' פיסטוק מקולף וקלוי

פילטים מ- 4 קלמנטינות (מזן מיכל)

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

הסירופ:

מבשלים מים וסוכר על אש נמוכה, עד שהסוכר נמס. מוסיפים תבלינים ומבשלים כ- 15 דקות על אש נמוכה.

הכנאפה:

מפרידים את שערות הקדאיף בקערה, מוסיפים את החמאה המומסת. ומשפשפים בידיים עד שכל הקדאיף מצופה בחמאה. משמנים תבנית אפיה בחמאה, מסדרים עיגול צפוף של מחצית כמות הקדאיף, מפוררים מוצרלה מעל השערות בשכבה אחידה ומסדרים את יתרת הקדאיף מעל. מכסים בנייר כסף בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, כ- 20 דקות. מסירים את הכיסוי ונותנים לחלק העליון להשחים 2-3 דקות. 

מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת הגשה, מזלפים סירופ בנדיבות ומפזרים קלמנטינות ופיסטוקים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.