חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כנאפה עם מוצרלה וגבינת פרמזן

½ ק"ג איטריות קדאיף

½ ק"ג מוצרלה טרייה

250 גרם גבינת פרמזן מגוררת לאבקה

400 גרם חמאה

לסירופ:

½ ק"ג סוכר

½ ליטר מים מינרליים

10 גרם גרגירי הל

1 קליפת לימון

מעט מי-זהר (מי פריחת הדרים) מבושלים כ-10 דקות

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

לבשל את החמאה בסיר עם תחתית עבה על אש קטנטנה, ולהוריד את הקצף שנוצר כל הזמן. בדרך זו אנחנו מזקקים את החמאה ומוציאים ממנה את כל הנוזלים. להפריד את אטריות הקדאיף, לערבב עם החמאה המזוקקת, כך שכל האטריות יצופו בחמאה. לגזור את האטריות בעזרת מספריים לחתיכות קטנות. להניח על תבנית מתכת שטוחה ומשומנת בחמאה שכבה דקה של אטריות הקדאיף. לפזר מעליה גבינת מוצרלה מפוררת וגבינת פרמזן מגוררת לאבקה. להניח מעל הגבינות שכבה דקה של אטריות קדאיף ולהדק קלות. לאפות בתנור מחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות כ-15 דקות. להוציא כשהכנאפה מזהיבה קלות (לכנאפה לא יהיה צבע כתום של כנאפה תעשייתית משום שלא שמנו צבע מאכל!). להרטיב את הכנאפה בסירופ הסוכר שהכנתם ושבישמתם במי-הזהר. להגיש מיד!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.