חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כנאפה עם מוצרלה וגבינת פרמזן

½ ק"ג איטריות קדאיף

½ ק"ג מוצרלה טרייה

250 גרם גבינת פרמזן מגוררת לאבקה

400 גרם חמאה

לסירופ:

½ ק"ג סוכר

½ ליטר מים מינרליים

10 גרם גרגירי הל

1 קליפת לימון

מעט מי-זהר (מי פריחת הדרים) מבושלים כ-10 דקות

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

לבשל את החמאה בסיר עם תחתית עבה על אש קטנטנה, ולהוריד את הקצף שנוצר כל הזמן. בדרך זו אנחנו מזקקים את החמאה ומוציאים ממנה את כל הנוזלים. להפריד את אטריות הקדאיף, לערבב עם החמאה המזוקקת, כך שכל האטריות יצופו בחמאה. לגזור את האטריות בעזרת מספריים לחתיכות קטנות. להניח על תבנית מתכת שטוחה ומשומנת בחמאה שכבה דקה של אטריות הקדאיף. לפזר מעליה גבינת מוצרלה מפוררת וגבינת פרמזן מגוררת לאבקה. להניח מעל הגבינות שכבה דקה של אטריות קדאיף ולהדק קלות. לאפות בתנור מחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות כ-15 דקות. להוציא כשהכנאפה מזהיבה קלות (לכנאפה לא יהיה צבע כתום של כנאפה תעשייתית משום שלא שמנו צבע מאכל!). להרטיב את הכנאפה בסירופ הסוכר שהכנתם ושבישמתם במי-הזהר. להגיש מיד!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017