חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

יוגורט עיזים קפוא עם אפרסקים

1 ק"ג אפרסקים צהובים בשלים (אבל לא רכים מדי)

1 ליטר יוגורט עיזים סמיך

½-¾ כוס דבש פרחי בר

½ כוס סוכר

1 כף גרידת לימון

1 מקל ווניל

2 כפות לימון

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

לערבב את היוגורט עם הדבש וגרידת הלימון. אם אין מכשיר להכנת סורבטים או גלידות, צריך לערבב תוך כדי הקפאה כדי שהמרקם לא יהיה קרחי.

בינתיים, מקלפים את האפרסקים וחותכים לשמיניות – משרים בסוכר ובלימון ומוסיפים את מקל הוניל לאחר חצייתו לאורכו. משרים במשך 4-5 שעות. מגישים את היוגורט הקפוא עם האפרסקים מלמעלה ומחייכים.

אם מעוניינים להימנע מסוכר לבן, חפשו אפרסקים מתוקים חתכו לשמיניות אחרי הקילוף, ערבבו עם 1-2 כפות דבש, גרגירי הוניל והגישו טרי.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017