חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

יוגורט עיזים קפוא עם אפרסקים

1 ק"ג אפרסקים צהובים בשלים (אבל לא רכים מדי)

1 ליטר יוגורט עיזים סמיך

½-¾ כוס דבש פרחי בר

½ כוס סוכר

1 כף גרידת לימון

1 מקל ווניל

2 כפות לימון

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

לערבב את היוגורט עם הדבש וגרידת הלימון. אם אין מכשיר להכנת סורבטים או גלידות, צריך לערבב תוך כדי הקפאה כדי שהמרקם לא יהיה קרחי.

בינתיים, מקלפים את האפרסקים וחותכים לשמיניות – משרים בסוכר ובלימון ומוסיפים את מקל הוניל לאחר חצייתו לאורכו. משרים במשך 4-5 שעות. מגישים את היוגורט הקפוא עם האפרסקים מלמעלה ומחייכים.

אם מעוניינים להימנע מסוכר לבן, חפשו אפרסקים מתוקים חתכו לשמיניות אחרי הקילוף, ערבבו עם 1-2 כפות דבש, גרגירי הוניל והגישו טרי.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.