חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טארט פירות

בצק פריך:

2 כוסות קמח

150 גרם חמאה

¼ כוס חלב

כוס וחצי סוכר

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

½ כוס שקדים טחונים

קרם טארט:

1 ביצה

¼ כוס סוכר

60 גרם חמאה

¼ כוס קמח

60 גרם שקדים טחונים

מתכון מאת:

מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים בתבנית טארט עגולה.

מערבבים את כל חורי הקרם עד לקבלת תערובת אחידה. מורחים את התערובת על הבצק.

לוקחים פרי טרי- שזיף, אפרסק, משמש וכו', חותכים את הפירות לרצועות דקות ומסדרים על הבצק בתבנית ומפזרים מעט סוכר וקינמון. מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כ- 40 דקות. כדאי להכניס קיסם לבדיקה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.