חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טארט פירות

בצק פריך:

2 כוסות קמח

150 גרם חמאה

¼ כוס חלב

כוס וחצי סוכר

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

½ כוס שקדים טחונים

קרם טארט:

1 ביצה

¼ כוס סוכר

60 גרם חמאה

¼ כוס קמח

60 גרם שקדים טחונים

מתכון מאת:

מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים בתבנית טארט עגולה.

מערבבים את כל חורי הקרם עד לקבלת תערובת אחידה. מורחים את התערובת על הבצק.

לוקחים פרי טרי- שזיף, אפרסק, משמש וכו', חותכים את הפירות לרצועות דקות ומסדרים על הבצק בתבנית ומפזרים מעט סוכר וקינמון. מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כ- 40 דקות. כדאי להכניס קיסם לבדיקה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017