חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חלוגת ארטישוק ירושלמי

כמות: 2 חלות.

1 ק"ג קמח לבן אורגני

½ כוס חמאה

2 כוסות ארטישוק ירושלמי מקולף ומבושל

3 כוסות מים מינרליים

½ כוס דבש פרחי בר

1 ביצה

15 גר' מלח

½ 1 כפות טימין

30 גרם שמרים טריים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

לחמם מראש תנור לטמפ' 180 מעלות.

ללוש את כל המרכיבים לבצק אחיד ואלסטי. להניח לתפוח כשעתיים בקערה משומנת קלות ומכוסה בניילון. כעבור שעתיים לחלק את הבצק לשישה כדורים ולהניח לתפיחה נוספת כ- ½ שעה כשהם מכוסים בניילון. 

ליצור מכל כדור נקניק ולקלוע מכל 3 נקניקים חלה קלועה. להתפיח שוב כשעה את החלות כשהן מכוסות בניילון ועל גבי נייר אפייה. להניח תבנית מים ליצירת לחות ולאפות כ- 25 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017