חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חלוגת ארטישוק ירושלמי

כמות: 2 חלות.

1 ק"ג קמח לבן אורגני

½ כוס חמאה

2 כוסות ארטישוק ירושלמי מקולף ומבושל

3 כוסות מים מינרליים

½ כוס דבש פרחי בר

1 ביצה

15 גר' מלח

½ 1 כפות טימין

30 גרם שמרים טריים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

לחמם מראש תנור לטמפ' 180 מעלות.

ללוש את כל המרכיבים לבצק אחיד ואלסטי. להניח לתפוח כשעתיים בקערה משומנת קלות ומכוסה בניילון. כעבור שעתיים לחלק את הבצק לשישה כדורים ולהניח לתפיחה נוספת כ- ½ שעה כשהם מכוסים בניילון. 

ליצור מכל כדור נקניק ולקלוע מכל 3 נקניקים חלה קלועה. להתפיח שוב כשעה את החלות כשהן מכוסות בניילון ועל גבי נייר אפייה. להניח תבנית מים ליצירת לחות ולאפות כ- 25 דקות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.