חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת גבינה אפויה עם טראפלס שוקולד

לבצק פריך (תחתית העוגה):

½ כוס קמח

50 גרם חמאה

1 חלמון

4 כפות סוכר

כפית מים קרים

מצרכים לגבינה:

¾ כוס שמן

3 כוסות סוכר

½ כוס חלב

¼ כוס קורנפלור

½ 2 כוסות גבינה 5%

כפית גרידת לימון

3 ביצים

½ כוס סוכר

5 חלבונים

לטראפלס:

½ כוס שמנת מתוקה

¾ כוס שוקולד מריר

כפית קפה נמס

½ כפית ברנדי או וויסקי

מתכון מאת:

הבצק:

מערבבים את הקמח עם הסוכר, מוסיפים את החלמון וכפית מים ומערבבים. מוסיפים את הקמח ולשים לבצק אחיד. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ. מדביקים לקוטר התבנית ומכניסים למקרר למשך שעה.

הגבינה:

במיקסר מערבבים גבינה וסוכר כ-2 דקות. מוסיפים את החלב, קורנפלור ,גרידת לימון ו-3 ביצים ומוסיפים את השמן בהדרגה. לאחר ערבוב לעיסה אחידה מקציפים חלבונים וסוכר בנפרד לעיסה אחידה ומקפלים את שתי העיסות לעיסה אחידה. מוזגים לתבנית עם התחתית הפריכה.

הטראפלס:

מרתיחים את השמנת המתוקה, שופכים על השוקולד המריר, מערבבים לעיסה אחידה ומוסיפים ברנדי וקפה. מקררים לטמפרטורת החדר. שופכים את הטראפלס על הגבינה ומערבבים בעזרת ידית של כף בעדינות עד שנוצרים עיגולים בחלקה העליון של הגבינה. אופים כ- 45 דקות על 160 מעלות בתנור שחומם מראש.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.