חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בראוניז

400 גרם שוקולד מריר משובח

350 גרם חמאה

6 ביצים

½1 כוסות סוכר

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפייה

½ כוס קפה חזק מסונן או אספרסו

¼ כוס ברנדי

מתכון מאת:

ממיסים את השוקולד והחמאה על סיר כפול.מקציפים את הביצים והסוכר. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה. לאחר דקת הקצפה נוספת מוסיפים אספרסו וברנדי. לבסוף מוסיפים את החמאה והשוקולד המומסים ומערבבים היטב.

אופים בתבנית מרובעת בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות. הבראוניז היא עוגה נמוכה ולחה – הקיסם לא יוצא יבש בבדיקה. מקררים ולאחר ההוצאה מהתנור מניחים במקרר למספר שעות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.