חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בראוניז

400 גרם שוקולד מריר משובח

350 גרם חמאה

6 ביצים

½1 כוסות סוכר

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפייה

½ כוס קפה חזק מסונן או אספרסו

¼ כוס ברנדי

מתכון מאת:

ממיסים את השוקולד והחמאה על סיר כפול.מקציפים את הביצים והסוכר. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה. לאחר דקת הקצפה נוספת מוסיפים אספרסו וברנדי. לבסוף מוסיפים את החמאה והשוקולד המומסים ומערבבים היטב.

אופים בתבנית מרובעת בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות. הבראוניז היא עוגה נמוכה ולחה – הקיסם לא יוצא יבש בבדיקה. מקררים ולאחר ההוצאה מהתנור מניחים במקרר למספר שעות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017