חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בסבוסה

4 קילו סולת

960 גרם סוכר

80 גרם אבקת אפייה

1 ק"ג תמרים

1.2 ק"ג שמן זית

2 ליטר מים

10 גרם אגוז מוסקט

10 גרם ציפורן

30 גרם קינמון

מתכון מאת:

מרתיחים שמן זית ומים ובקערה נפרדת מרכיבים את כל המוצרים סולת, סוכר אבקת אפייה תמרים ושאר התבלינים ומערבבים במיקסר. שופכים את שמן הזית והמים על תערובת הסולת מערבבים 2 דקות במיקסר עד שמתקבלת תערובת אחידה ושופכים על תבנית אפייה משומנת. בתנור שחומם על 160 מעלות מראש אופים כ-30 דקות. לאחר שמוכן שופכים סירופ סוכר.

תגובות גולשים

1.

"מתכון מצוין. הוספתי שקדים טחונים והספגתי בסירופ מי ורדים וסוכר ויצא מדהים."

— עמית, חיפה | 10.11.13 21:55
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.