חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בסבוסה

4 קילו סולת

960 גרם סוכר

80 גרם אבקת אפייה

1 ק"ג תמרים

1.2 ק"ג שמן זית

2 ליטר מים

10 גרם אגוז מוסקט

10 גרם ציפורן

30 גרם קינמון

מתכון מאת:

מרתיחים שמן זית ומים ובקערה נפרדת מרכיבים את כל המוצרים סולת, סוכר אבקת אפייה תמרים ושאר התבלינים ומערבבים במיקסר. שופכים את שמן הזית והמים על תערובת הסולת מערבבים 2 דקות במיקסר עד שמתקבלת תערובת אחידה ושופכים על תבנית אפייה משומנת. בתנור שחומם על 160 מעלות מראש אופים כ-30 דקות. לאחר שמוכן שופכים סירופ סוכר.

תגובות גולשים

1.

"מתכון מצוין. הוספתי שקדים טחונים והספגתי בסירופ מי ורדים וסוכר ויצא מדהים."

— עמית, חיפה | 10.11.13 21:55
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017