חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אוזני המן במלית מרציפן

לבצק:

200 גרם חמאה

100 גרם אבקת סוכר

2 חלמונים

250 גרם קמח

50 גרם שקדים טחונים

למלית:

2 כוסות שקדים טחונים

½ כוס אבקת סוכר

½ כוס מי סוכר (רבע כוס מים רותחים +רבע כוס סוכר)

גרידת תפוז מחצי תפוז

מתכון מאת:

הכנת הבצק:

מעבדים את כל החומרים במערבל מזון עם להב מתכת עד לקבלת כדור בצק. אפשר להוסיף כף מים קרים אם הבצק מתקבל פירורי ויבש. עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעתיים.

הכנת המלית:

מרתיחים רבע כוס מים מוסיפים את הסוכר מערבבים עד להמסה. שמים במערבל מזון , מוסיפים שקדים, אבקת סוכר וגרידת תפוז עד לקבלת מרקם של בצק ומצננים.

מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס. מרדדים את הבצק לעובי 1 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ. ממלאים בכפית מלית מרציפן וצובטים לקבלת אוזן המן. אופים 10-15 דקות עד שהאוזניים זהובות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017