חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אוזן המן אורגנית במילוי פרג וגרידת תפוז

כמות: 80-100 אוזני המן.

כוס סוכר [250 גר']

2 כוסות קמח לבן אורגני

3 כוסות קמח מחיטה מלאה

1 שקית אבקת אפיה

½ כוס חלב

50 גרם פרג טחון [חצי כוס]

2 חבילות חמאה קרה חתוכה לקוביות ( 200 גרם)

כף גרידת תפוז

למילוי פרג:

2 כוסות סוכר

½1 כוסות חלב

1 ק"ג פרג טחון

2 חבילות חמאה ( 200 גרם)

מתכון מאת:

הבצק:

מערבבים את הקמחים, סוכר וחמאה במערבל חשמלי. מוסיפים את החלב, גרידת תפוז, אבקת אפייה ופרג ומערבבים כ- 2 דקות נוספות. את הבצק מעבירים למשטח מקומח יוצרים כדור של 1.5 ק"ג ומכניסים למקרר לשעתיים עטוף בניילון נצמד.

המילוי:

בסיר קטן שמים את הסוכר, החמאה והחלב ומביאים לרתיחה. אחרי הרתיחה, מוסיפים את הפרג ומנמיכים את האש. מבשלים על אש נמוכה כ- 3-4 דקות. אם המילוי קצת נוזלי, ניתן להוסיף פירורי ביסקוויטים ( 100 גרם). מניחים להתקרר ולהתגבש.

אחרי שעתיים מרדדים מייצרים עיגולים בעובי 0.3 מ"מ מברישים בביצה. מניחים על העיגול מילוי של פרג 10 ג"ר וסוגרים בצורת משולש. אופים בתנור 180 מעלות כ- 22 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017