חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אוזן המן אורגנית במילוי פרג וגרידת תפוז

כמות: 80-100 אוזני המן.

כוס סוכר [250 גר']

2 כוסות קמח לבן אורגני

3 כוסות קמח מחיטה מלאה

1 שקית אבקת אפיה

½ כוס חלב

50 גרם פרג טחון [חצי כוס]

2 חבילות חמאה קרה חתוכה לקוביות ( 200 גרם)

כף גרידת תפוז

למילוי פרג:

2 כוסות סוכר

½1 כוסות חלב

1 ק"ג פרג טחון

2 חבילות חמאה ( 200 גרם)

מתכון מאת:

הבצק:

מערבבים את הקמחים, סוכר וחמאה במערבל חשמלי. מוסיפים את החלב, גרידת תפוז, אבקת אפייה ופרג ומערבבים כ- 2 דקות נוספות. את הבצק מעבירים למשטח מקומח יוצרים כדור של 1.5 ק"ג ומכניסים למקרר לשעתיים עטוף בניילון נצמד.

המילוי:

בסיר קטן שמים את הסוכר, החמאה והחלב ומביאים לרתיחה. אחרי הרתיחה, מוסיפים את הפרג ומנמיכים את האש. מבשלים על אש נמוכה כ- 3-4 דקות. אם המילוי קצת נוזלי, ניתן להוסיף פירורי ביסקוויטים ( 100 גרם). מניחים להתקרר ולהתגבש.

אחרי שעתיים מרדדים מייצרים עיגולים בעובי 0.3 מ"מ מברישים בביצה. מניחים על העיגול מילוי של פרג 10 ג"ר וסוגרים בצורת משולש. אופים בתנור 180 מעלות כ- 22 דקות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.