חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגיות חמאה ופרג

200 גר' חמאה

⅓ כוס דבש

¼ 2 כוסות קמח

¼ כפית מלח

½ כוס פקאן קצוץ גס

½ כוס פרג טחון טרי

אבקת סוכר לפיזור

מתכון מאת:

לערבב היטב את החמאה והדבש. להוסיף את שאר החומרים, ליצור צורה של גליל. לשים במקרר למשך שעתיים לפחות או לשעה במקפיא. לחתוך לעיגולים ולאפות כ-20 דקות בחום של 170 מעלות. לקרר ולפזר אבקת סוכר מעל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.