חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגיות חמאה ופרג

200 גר' חמאה

⅓ כוס דבש

¼ 2 כוסות קמח

¼ כפית מלח

½ כוס פקאן קצוץ גס

½ כוס פרג טחון טרי

אבקת סוכר לפיזור

מתכון מאת:

לערבב היטב את החמאה והדבש. להוסיף את שאר החומרים, ליצור צורה של גליל. לשים במקרר למשך שעתיים לפחות או לשעה במקפיא. לחתוך לעיגולים ולאפות כ-20 דקות בחום של 170 מעלות. לקרר ולפזר אבקת סוכר מעל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017