אוזני המן במלית פרג
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אוזני המן במלית פרג

לבצק:

200 גרם חמאה

100 גרם אבקת סוכר

2 חלמונים

250 גרם קמח

50 גרם שקדים טחונים

 למלית:

1 כוס חלב

100 גרם חמאה

½ כוס סוכר

1 כף פרורי עוגיות

½1 כוסות פרג טחון

מתכון מאת:

הבצק:

מעבדים את כל החומרים במעב מזון עם להב מתכת עד לקבלת כדור בצק. אפשר להוסיף כף מים קרים אם הבצק שמתקבל פירורי ויבש. עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעתיים.

 המלית:

מרתיחים את החלב עם החמאה. מוסיפים פרג לפירורי העוגיות, מערבבים ומצננים לחלוטין. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס. מרדדים את הבצק לעובי 1 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ. ממלאים בכפית מלית פרג וצובטים לקבלת אוזן המן. 

אופים 10-15 דקות עד שהאוזניים זהובות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017