שרימפס קריסטל מוקפצים בעגבניות ועראק
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שרימפס קריסטל מוקפצים בעגבניות ועראק

½ ק"ג שרימפס קריסטל גדולים מנוקים היטב

½ ק"ג עגבניות תמר שרי מתוק מהמדבר

1 אגודת בצל ירוק

½ כוס שמן זית

1-2 פלפל אדום חריף

1 כוס בוטנים קלויים

1 שוט עראק

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: פירות ים

חוצים את עגבניות השרי. קוצצים את הבצלים הירוקים ומפרידים בין החלק הלבן הקצוץ והחלק הירוק. קוצצים את הפלפל האדום החריף ללא הגרעינים. מחממים מחבת ברזל רחבה גדולה על הלהבה הגדולה עד שהמחבת מתלהטת. מוסיפים מעט שמן זית למחבת ומוספים את החלק הלבן של הבצלים הירוקים.

אחרי דקה שתיים מוספים את העגבניות החצויות וממשיכים להקפיץ עד שהעגבניות תתרככנה. מוספים את השרימפס ואת הפלפל האדום החריף שקצצתם. מרטיבים בעראק ומטבלים במלח ים גס. אחרי דקות ספורות על הלהבה הגדולה, מורידים מהאש ומפזרים מלמעלה את הבוטנים הקלויים והבצל הירוק הקצוץ.

מגישים עם אורז בסמטי מאודה נקי נקי.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.