חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שרימפס עם נרתיקניות

½ קילו שרימפס, קלופים ומנוקים

6-4 שיני-שום פרוסות דק

1 כפית קליפת לימון ירוק מגוררת

1-2 כפות דבש

קורט פלפל שאטה חריף

מעט טאקילה

סלסלה נדיבה של נרתיקניות

1 אגודת עלי-פטרוזיליה מופרדים

½ כוס שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: פירות ים

במחבת גדולה מאוד לחמם את שמן הזית, עד שכמעט יעשן. להוסיף את הפטריות, ולהקפיץ דקה-שתיים. היזהרו לא לערבב יותר מדי בגסות, כדי שלא לפרק את הפטריות. להוסיף את השרימפס הקלופים, ואחרי שתיים-שלוש דקות להוסיף את פרוסות השום. להרטיב במעט טאקילה ולהבעיר. אם לא נדלק - סימן שהאש שלכם לא מספיק חזקה. לא נורא.

מתבלים במהירות בקליפת הלימון המגוררת, בדבש, במלח ובפלפל. להוריד מהאש ולערבב עם עלי הפטרוזיליה המופרדים. להגיש מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.