חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שרימפס עם נרתיקניות

½ קילו שרימפס, קלופים ומנוקים

6-4 שיני-שום פרוסות דק

1 כפית קליפת לימון ירוק מגוררת

1-2 כפות דבש

קורט פלפל שאטה חריף

מעט טאקילה

סלסלה נדיבה של נרתיקניות

1 אגודת עלי-פטרוזיליה מופרדים

½ כוס שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: פירות ים

במחבת גדולה מאוד לחמם את שמן הזית, עד שכמעט יעשן. להוסיף את הפטריות, ולהקפיץ דקה-שתיים. היזהרו לא לערבב יותר מדי בגסות, כדי שלא לפרק את הפטריות. להוסיף את השרימפס הקלופים, ואחרי שתיים-שלוש דקות להוסיף את פרוסות השום. להרטיב במעט טאקילה ולהבעיר. אם לא נדלק - סימן שהאש שלכם לא מספיק חזקה. לא נורא.

מתבלים במהירות בקליפת הלימון המגוררת, בדבש, במלח ובפלפל. להוריד מהאש ולערבב עם עלי הפטרוזיליה המופרדים. להגיש מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017